Betalning

Vi samarbetar med Klarna och har valt deras betallösning som heter KLARNA checkout, det betyder att du kan välja mellan att betala med faktura, delbetalning, kontokortsbetalning (visa eller mastercard) samt direktbetalning.
När du har handlat klart i webbshopen, kommer du att gå vidare till kassan/betalning, där tar Klarna över och erbjuder dig dom 4 olika betalningsalternativen.
Du kan även välja att betala via Swish eller PayPal.
Om du är osäker på något eller bara har en fråga, går det bra att ringa oss på
08-6529902 eller maila oss på info@stockholmshastbutik.se ,vi hjälper gärna till!


Leveranssätt

Alla våra varor skickas med DHL. Varor levereras mot en fraktkostnad på 79 kr inom Sverige, 199 kr för köp till andra EU-länder och 699 kr för köp till USA. 
Vi skickar dina varor inom 5 arbetsdagar från ordertillfället. (Detta gäller dock inte från och med 1 juli t.o.m 19 augusti då vi har sommaröppet i butiken och leveranstiden då kan bli  lite längre. För att få veta mer exakt om leveranstiden, ber vi er ringa till butiken.) Om det har skett förseningar i din leverans ,utan att vi har kontaktat dig angående längre leveranstid, så ska du kontakta oss direkt.
Då paketet har kommit fram till närmaste DHL ombud kommer det en avisering via sms, om inget telefonnummer har angetts kommer du få denna via mail.
Om paketet ej har hämtats ut inom 14 dagar kommer detta skickas i retur tillbaka till oss och du kommer att debiteras för leverans och retur.

Glöm inte att ta med din legitimation när du ska hämta ut ditt paket.

Vid önskemål om varor som ska skickas utomlands, ber vi dig kontakta butiken för mer information.

Övriga villkor & köpinformation

Du måste vara över 18 år eller ha målsmans tillstånd för att få handla hos oss.

Priserna i våran webb-shop anges i SEK(svenska kronor) och alla priser är inklusive moms (25%).

Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av eventuell prisändring från leverantören, feltryck i prislista eller valutaförändring och förbehåller oss rätten att justera priset.
Vi reserverar oss också för eventuella tryckfel samt slutförsäljning av produkter. Om varan du har beställt har sålt slut så meddelar vi dig detta och du får själv bestämma om du vill invänta varan eller ångra köpet. Vi kan inte heller garantera att bilderna på vår hemsida återger produkternas exakta utseende, då färgskillnad kan förekomma på grund av fotokvalité samt upplösning mm.

Vi sparar dina kunduppgifter för att kunna fullfölja din beställning. Du har rätt att se dina uppgifter om så önskas eller begära att vi tar bort dom från vårat register efter att beställning/betalning är fullföljd, allt enligt personuppgiftslagen (PUL).

Ångerrätt, reklamation & bytesvillkor

Om du ångrar ditt köp hos oss, har du enligt lag 14 dagars retur och bytesrätt. Varan som skickas tillbaka ska vara i säljbart skick med oskadad förpackning och att du ej har använt varan, låt alla etiketter och lappar sitta kvar.
Kontakta oss på info@stockholmshastbutik.se eller 08-6529902 innan du skickar tillbaka varan.
Ångerrätten gäller ej på specialbeställda varor såsom måttade stövlar, egen designade schabrak, hjälmar, täcken mm.
Vid nyttjande av ångerrätten står du som kund för returfrakten och du återbetalas hela summan för varan du återlämnar (frakten återbetalas ej).
När vi har mottagit och godkänt returen betalar vi tillbaka pengarna till dig.
Om du vill byta storlek eller färg på varan gäller följande:
Du står själv för returfrakten tillbaka till oss och du kommer att debiteras frakt för den nya utskickade varan.
Vid reklamation meddelar du oss snarast möjligt, samt anger varför du anser att varan är felaktig och behöver reklameras, vi informerar dig då om hur du ska gå till väga.
Vid reklamation, retur eller byte tillämpar vi konsumentköpslagen.

Ej uthämtade paket räknas inte som hävning av ditt köp. Du kommer då att debiteras för leverans och retur. Du måste enligt svensk lag alltid meddela oss vid nyttjande av reklamation, ångerrätt, byte eller retur av din beställning.


Force Majeur

I händelse av omständigheter som står utanför vår kontroll, såsom ändrad lagstiftning, strejk, sabotage, myndighetsåtgärder, terrorism, brand, krig, översvämningar, naturkatastrofer eller liknande händelser kommer vi att tillämpa oss av Force Majour och då kommer detta avtal att hävas.

Rulla till toppen