Safehorse Midlayer funktionströja i merinoull

Safehorse Midlayer funktionströja i merinoull

899 kr

Nollställ

Safehorse Midlayer funktionströja (lager 2/mellanskikt) i högklassig merinoull. Tröjan transporterar bort fukt från kroppen och håller dig varm, torr och luktfri både under och efter träning. Med dragkedjan kan du anpassa värme och vädring, så tröjan fungerar bra i alla miljöer.
Safehorse lager 2 tröja är anpassad för att användas som mellanskikt, mellan underställ och skalplagg. Vår tröja är tillverkad i en optimal blandning av merinoull och polyamid. Ullen har unika egenskaper som gör att tröjan både isolerar värmen och ventilerar överskottsvärme och fukt. Tröjan kan användas både under och efter träningen. En extra lång dragkedja gör att du kan reglera värme/ventilation.

Merinoullen håller dig varm och luktfri även när den blir fuktig

Kraghöjden är anpassad för att passa med eller utan skalplagg

Extra lång dragkedja för att kunna anpassa värme och vädring

Dragkedjehållare i gummi – lätt att komma åt och hålla även med handskar

Tröjan är tillverkad i en blandning av 70% mjuk och behaglig merinoull och 30% polyprolylen för optimal hållfasthet och slitstyrka. Ullen har unika egenskaper som gör att tröjan både isolerar värmen och ventilerar överskottsvärme och fukt. Tröjan kan användas både under och efter träningen. Dragkedjan gör att du kan reglera värme/ventilation så att du kan röra dig mellan olika miljöer, ute och inne utan att besväras av värme eller kyla.

Artikelnummer 88378901 Kategori
Dela dina bilder med @stockholmshästbutik
Matcha med
Liknande produkter
Scroll to Top